Adidasi cu platforma la moda de calitate din magazinele online – noile colectii

Purtarea pantofilor sport a luat amploare si anul acesta punandu-se accentul in special pe adidasii cu platforma. Femeile si fetele sunt cele care ii poarta aproape zilnic mai ales la tinutele casual – sport. In plus daca stiti unde sa ii gasiti acestia pot fi si foarte ieftini, avand un pret mai mult decat accesibil.

In cadrul magazinului depurtat veti gasi numeroase modele de adidasi cu platforma inalta sau ascunsa, talpa acestora fiind bineinteles mai groasa decat in mod obisnuit. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure deoarece veti fi ami inalte ca de obicei si va ofera o alura supla picioarelor dumneavoastra.

Ar trebui sa vorbim putin si despre culorile disponibile sau despre care sunt cele mai cautate de catre clientele pasionate de moda. Astfel ii amintim pe cei: rosii, negri, albi, argintii, aurii, roz, albastri, bej, crem, khaki sau pe cei in culori multiple.

adidasi cu platforma inalta

Adidasi cu platforma inalta

Daca ne uitam la design-ul si aspectul exterior al acestora putem spune ca majoritatea au talpa alba care este in contrast cu partea superioara, punandu-i astfel si mai mult in evidenta. Stilurile de inchidere intalnite mai des sunt: cu sau fara sireturi sau cu scai, predominand dupa cu se poate observa cele cu sireturi.

Atunci cand vreti sa va asortati adidasii cu platforma la o tinuta formata din blugi, fusta sau rochita atunci este bine sa luati in calcul si stilurile acestora care pot fi de exemplu: tip sneakers mai inalti, tip tenisi, tip espadrile sau tip air max.

In ceea ce priveste accesorizarea acestora, de cele mai multe ori se regasesc anumite aplicatii sau imprimeuri cu flori sau tot felul de broderii colorate care dau o nota de veselie sau vitalitate look-ului dumneavoastra.

Linkuri sponsorizate