Aparat de aer conditionat Daikin care se bucura de o popularitate mare

Probabil unele dintre cele mai populare aparate de aer conditionat de la noi din tara sunt cele care apartin brand-ului Daikin. Aceasta se datoreaza mai ales caracteristicilor si performantelor deosebite pe care le au, precum si raportului excelent calitate / pret.

La noi in tara le puteti gasi in cadrul magazinului online emag care vine cu niste oferte chiar bune vara asta la toate modelele cu capacitati de racire diverse precum: 9000, 12000, 18000, 21000 si chiar 24000 BTU.

buton-sadeth-11

Economia de energie este asigurata prin clasele de eficienta energetica tip A+, A++, A+++, precum si prin utilizarea inteligenta a tehnologiei pe baza de inverter inclusa in structura compresoarelor.

aparat de aer conditionat daikin

Aparat de aer conditionat Daikin

Majoritatea aparatelor Daikin au diverse functii de baza si mai speciale care le asigura o functionare conforma cu asteptarile dumneavoastra. Cele mai importante dintre acestea sunt urmatoarele: dezumidificare, mod sleep, programator 24 ore sau saptamanal, mod confort, mod putere, control wi-fi, flux de aer 3D in toata incaperea si functionare silentioasa.

buton-sadeth-11

Unele dintre ele au filtre de diverse tipuri cum ar fi: fotocatalitic si auto-curatare. Ofertele cele mai cautate de pe emag sunt cele pentru urmatoarele modele de la Daikin: FTXB35C-RXB35C, FTX50GV-RX50V, FTXB50C-RXB50C, FTXB25C-RXB25C, FTXB60C-RXB60C si FTX71GV-RX71GVB.

Linkuri sponsorizate