Aparat de aer conditionat de 9000 BTU economic si performant

Persoanele care opteaza vara asta pentru un aparat de aer conditionat de calitate trebuie sa se orienteze catre acele modele care corespund cu nevoile lor si care se potrivesc incaperilor pentru care sunt destinate. Cele cu capacitatea de racire de 9000 BTU sunt ideale pentru un apartament si chiar intr-un birou.

Preturile acestora variaza intre valori diverse cum ar fi: 1000 – 2000 lei (in majoritatea cazurilor), intre 2000 – 3000 lei (cele mai performante), 3000 – 4000 lei (care au functii speciale suplimentare) si chiar peste 4000 lei.

Intotdeauna este bine sa optati pentru brand-uri de top din domeniul electrocasnicelor care sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor si tehnologiile moderne pe care le folosesc. Cele mai cautate sunt: Whirlpool, Samsung, LG, Beko, Vivax, Heinner, Daikin, Mitsubishi Electric, Trotec si Fujitsu.

buton-sadeth-11

In cadrul magazinului emag puteti alege dintre mai multe tipuri de aparate de aer conditionat de 9000 BTU: cele portabile care nu necesita instalare si cele tip split formate din doua unitati una exterioara si alta interioara. Acestea din urma necesita instalare efectuata de firme specializate in acest sens.

aparat de aer conditionat de 9000 btu

Aparat de aer conditionat de 9000 BTU

Mai specificam cateva caracteristici esentiale pe care le puteti intalni in cazul celor mai bune aparate din aceasta categorie: tehnologia cu inverter, clasa energetica poate fi A, A+, A++ sau A+++, functii precum dezumidificare, auto curatare, auto restart, sleep / night mode, fast cool sau autodiagnoza. Agentul de racire pe care il intalniti in majoritatea cazurilor este R410A. Exista si unele tipuri de aparate care pot fi controlate prin telefon de la distanta folosind tehnologia wi-fi.

Persoanele care vor sa respire un aer mai curat trebuie sa aleaga aparatele care sunt dotate cu filtre HD, din carbon activ, HEPA, antibacterian sau S-plasma Ion. Va oferim cateva recomandari de pe acest segment care se numara printre cele mai vandute aparate de pe emag: Whirlpool SPIW 409, Beko BXEU090, Samsung AR09KSWSBWKNZE, LG Econo Inverter Z09EM, Samsung AR09JSPFAWKNEU si Heinner HAC-09SL++.

buton-sadeth-11

Va mai dam un indiciu si anume faptul ca cele mai apreciate modele in randul clientilor sunt cele care au la baza tehnologia cu Inverter inclusa in structura compresorului. Aceasta ajuta la obtinerea unui consum redus de energie si la performante deosebite in timpul functionarii.

Linkuri sponsorizate