Aparat de aer conditionat mobil usor de amplasat si mutat in alta locatie

Unele persoane prefera ca pe timp de vara sa foloseasca aparate de aer conditionat mobile in locuintele lor sau mai ales la munca in locul celor clasice formate din 2 unitati una exterioara si alta interioara.

Motivele pentru care le aleg sunt urmatoarele: portabilitatea lor, faptul ca nu necesita instalare anevoioasa pe pereti si datorita performantelor deosebite pe care le au. Deplasarea lor in alte incaperi sau locatii nu este deloc o problema.

buton-sadeth-11

In cadrul magazinului emag veti gasi oferte de aparate de aer conditionat mobile de la brand-uri precum Trotec sau Argo. Acestea au capacitati de racire diferite care corespund diverselor tipuri de suprafete mai mari sau mai mici. Capacitatile pe care le puteti achizitiona sunt: 7000, 9000 sau 10000 BTU.

aparat de aer conditionat mobil

Aparat de aer conditionat mobil

Printre modelele disponibile in ofertele de pe emag le amintim pe urmatoarele: Argo Relax, Trotec PAC 2000E, Trotec PAC 2600E, Trotec PAC 2600 S, Argo Softy si Trotec PAC 2000 S.

Majoritatea fac parte din clasa A de eficienta energetica si se pot controla cu ajutorul telecomenzii. De asemenea sunt dotate cu tub de evacuare in cele mai multe cazuri. Functiile care se intalnesc cel mai des la astfel de aparate sunt: auto restart, dezumidificare, timer, functia sleep si cea de auto-diagnosticare. Unele dintre ele au in componenta chiar si filtru lavabil care are rolul de a purifica aerul din incapere, eliminand praful.

buton-sadeth-11

Nu uitati sa va achizitionati din timp aparatul de aer conditionat potrivit nevoilor dumneavoastra, deoarece este bine sa fiti pregatiti temeinic pentru lunile cele mai calduroase din an: iulie si august.

Linkuri sponsorizate