Cele mai bune aspiratoare cu spalare ce au la baza tehnologii moderne

A spala intr-un mod profesionist o suprafata nu este o treaba pe care orice aparat poate sa o faca, pentru aceasta inventandu-se aspiratoarele cu spalare care au un sistem de curatare inovator. Acesta combina aspirarea uscata cu filtrarea prin apa si spalarea, rezultand niste suprafete foarte curate.

Spalarea se realizeaza in profunzime, iar filtrul de apa si cel tip HEPA au rolul de a capta aerul, retinand particulele de praf si alergeni. In plus majoritatea sunt destunate multi-suprafetelor, insa sunt si modele care se potrivesc mai mult pentru: covoare, podele, podele dure, geamuri sau tapiterie.

Acest articol a fost creat cu scopul de a va arata care sunt cele mai bune aspiratoare cu spalare si cum sa le alegeti, tinand cont de caracteristicile lor. Daca este sa ne uitam la brand-uri putem afirma ca cele mai cautate sunt urmatoarele: Zelmer, Polti, GHIBLI, Vax, Karcher, Hyundai sau Hoover. Multe dintre ele au si produse profesionale pentru o aspirare de top.

buton-aspir-spal-detalii

De cele mai multe ori este indicat sa va uitati la accesoriile cu care este echipat un asemenea aspirator, iar printre acestea amintim: accesoriul pentru blana de animale, duza turbo, duza ingusta pentru spatii greu accesibile, si tot felul de perii mici sau speciale.

Preturile acestora se invart in jurul valorilor: sub 1000 lei si peste 1000 lei. Legat de capacitatea de colectare aceasta poate fi impartita in cea pentru aspirarea uscata si cea pentru aspirarea cu spalare. Astfel puteti intalni valori precum: sub 1 l, 1 – 2.9 l, 3 – 6 l si peste 6 l.

cele mai bune aspiratoare cu spalare

Cele mai bune aspiratoare cu spalare

Sa nu uitam de puterea de aspirare care este un element de baza in functionarea unui aspirator din aceasta categorie, astfel puteti alege intre valorile: 800 – 1000 W, 1001 – 1250 W, 1251 – 1500 W, 1501 – 1800 W si peste 1800 W. Recomandarea noastra este sa alegeti un model de minim 1500 W pentru o eficienta sporita.

Alte caracteristici la care ar trebui sa va mai uitati inainte de achizitionare ar fi: ce clasa de eficienta energetica are – recomandat e sa fie A, ce tip de alimentare are – de obicei este la retea, ce nivel de zgomot au – este bine sa fie undeva in jurul a 80 dB si ce garantie are – care nu trebuie sa fie mai mica de 24 luni.

 

Pentru a va face o idee despre ce tip de aspiratoare cu spalare se cauta cel mai mult si care sunt cele mai bune, va prezentam cateva recomandari care in opinia noastra indeplinesc majoritatea cerintelor de baza.

Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Un aspirator echipat in mod corespunzator vine de la Zelmer si poarta denumirea Aquawelt Plus 7920.0ST. Nu l-am ales intamplator deoarece din cate se poate observa in cadrul magazinului emag acesta are peste 90 de review-uri si voturi pozitive din partea clientilor.

Are un design modern si asigura atat spalare uscata cat si cu spalare, fiind ideal pentru multi-suprafete gen covoare sau diverse podele. Puterea de aspirare de 1700 W ii asigura forta si eficienta necesara pentru o curatare profunda, iar sistemul dublu de filtrare (filtru de apa plus filtru HEPA) contribuie la indepartarea cu succes a prafului si alergenilor.

buton-sadeth-12

Este dotat si cu un sac pentruaspirare uscata dar si container de apa pentru aspirarea cu filtrare prin apa. Covoarele dumneavoastra se vor putea spala mult mai eficient in acest mod. Vine cu o serie de accesorii necesare: perie parchet, perie turbo, accesoriu spatii inguste si pentru blana de animale.

Alte elemente care merita mentionate ar mai fi: are derulator automat de cablu, are greutatea de 8.5 kg ceea ce-l face usor de transportat, capacitatea de colectare este de 2.5 l, lungimea cablului este de 6 m iar raza de operare este de 9 m. Si la capitolul zgomot sta bine, nivelul acestuia invartindu-se in jurul valorii de 80 dB.

aspirator cu spalare zelmer aquawelt plus 7920-0st

Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

 

Zelmer Aquawelt ZVC752ST 919.0ST

O alta recomandare la fel de interesanta face referire la modelul Zelmer Aquawelt ZVC752ST 919.0ST. Acesta este putin mai mic insa poate si mai eficient cand vine vorba de curatarea si spalarea suprafetelor multiple.

Are o putere de 1600 W si poate fi folosit atat la aspirarea uscata cat si la cea cu spalare pentrucovoare si alte tipuri de suprafete mai dure. Garantia este de 24 luni si este dotat cu rezervoare pentru detergent si apa detasabile. Sacul folosit la aspirarea uscata este de tip Safbag si este anti-alergic.

buton-sadeth-12

Bineinteles ca nu putea sa lipseasca sistemul de filtrare in 4 trepte, dar nici motorul Eco-Power pentru o eficienta maxima. Si acesta vine cu accesorii speciale precum: perie mica, accesoriu spatii inguste, pentru blana animale si o perie speciala.

Caracteristicile care completeaza cu succes prezentarea lui ar mai fi: greutatea redusa de 8.5 kg, capacitatea de colectare de 2.5 l, respectiv 5 l, raza de operare de 9 m si nivelul redus de zgomot 80 dB.

aspirator cu spalare zelmer aquawelt zvc752st 919-0st

Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt ZVC752ST 919.0ST

 

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

A 3-a recomandare vine tot de la Zelmer care ne-a obisnuit cu tehnologiile cele mai moderne in domeniul aspiratoarelor cu spalare. Acesta poarta denumirea Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP. Si acesta are functiile de spalare / filtrare, fiind echipat cu un filtru HEPA eficient.

buton-sadeth-12

Este un aspirator puterni de 1700 W, fiind capabil de mai multe operatiuni precum colectare lichide, spalare carpete si aspirare normala uscata cu ajutorul renumitului sistem de filtrare prin apa.

Mai precizam cateva specificatii pe care este bine sa le cunoasteti: greutatea redusa de 8.5 kg, peria mica, peria speciala, accesoriul pentru spatii inguste si cablul lung de 6 m care va ofera posibilitatea de a efectua o curatenie ampla pe o suprafata cat mai mare.

aspirator cu spalare zelmer aquawelt plus zvc762sp

Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

 

Credem ca informatiile prezentate in acest articol va vor ajuta in luarea unei decizii de achizitie privind cel mai bun aspirator cu spalare pentru nevoile dumneavoastra.

buton-aspir-spal-cele

Aparatele prezentate de noi sunt doar o parte din ceea ce puteti gasi in cadrul magazinului emag. Pentru a vedea toate modelele va invitam sa navigati prin paginile acestuia si analizati detaliile produselor care va intereseaza.

Linkuri sponsorizate