Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ cu tehnologie Full No Frost – review

Pentru ca alimentele sa fie pastrate in conditii igienice si sa fie proaspete tot timpul trebuie sa le depozitati intr-o combina frigorifica cat mai performanta. Una dintre cele mai cautate vine de la Arctic si poarta numele ANK366NFS+. In cadrul acestui articol aveti ocazia sa cititi un review complet al acesteia.

Functiile si tehnologiile incorporate in acest model i-au determinat pe cumparatori sa-i acorde numeroase voturi pozitive si peste 180 de review-uri pana la ora actuala. Pe toate le puteti citi mai in amanunt in cadrul magazinului emag. Fiind un brand care se respecta, Arctic ofera o garantie de 36 de luni acestui produs de exceptie.

Probabil cea mai importanta tehnologie prezenta la aceasta combina este cea Full No Frost prin intermediul careia curentii de aer mentin un nivel ideal de umiditate, impiedicand in acelasi timp formarea ghetii in compartimentele sale. Volumul total net este de 321 L, fiind compus din volumul congelatorului de 90 L plus cel al frigiderului de 231 L.

butofrig-ank366-det22

Pe langa pretul accesibil, mai are si alte functii care il fac atat de atractiv pentru clienti. Una dintre acestea este denumita Air Flow Dual Tech si are atat rolul de a impiedica amestecul aromelor alimentelor, cat si cel de a preveni deshidratarea alimentelor. O alta functie demna de mentionat este Eco Buzz, care va atentioneaza sonor daca lasati usa deschisa sau daca nu o inchideti corect. Iluminarea din interior este asigurata de sistemul Eco Led.

Sa vorbim si de consumul de energie care, in cazul combinei frigorifice Arctic ANK366NFS+ este unul cu 24% mai mic decat in mod obisnuit. Din acest motiv apartine unei clase superioare de eficienta energetica si anume A+. Consumul energetic listat este de 331 kWh/an.

combina frigorifica arctic ank366nfs plus review

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS plus review

Dorim sa va mai amintim cateva functii si specificatii mai speciale care contribuie si ele la utilizarea in conditii optime a acestui aparat: functia vacanta, display-ul LCD de pe usa, prezenta zonei XXL Bottle pentru sticle mari, compartimente speciale de congelare, compartimentul Garden Fresh destinat fructelor si legumelor si faptul ca rafturile sunt fabricate din Safety Glass care este o sticla speciala ce rezista la greutati de pana la 25 kg.

Sa ne luam putin de structura interioara care este una usor adaptabila in functie de nevoile dumneavoastra. Astfel precizam faptul ca rafturile sunt ajustabile, adaptandu-se dupa marimea si numarul recipientelor pastrate. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, suporturile de pe usa sunt 4, iar congelatorul are 3 compartimente. Capacitatea de congelare este de 6 kg/24 h.

pretbun-arcnf36-plus

O caracteristica aparte a acestei combine este faptul ca are usile reversibile care se pot deschide atat pe dreapta cat si pe stanga in functie de spatiul pe care-l aveti la dispozitie. Nu trebuie nici sa va faceti griji in privinta microbilor, deoarece acestia nu pot patrunde in timp in interior datorita garniturii usilor care este antibacteriana. Manerul de pe usi este vertical si este integrat.

Pentru a-l amplasa intr-un anumit loc din bucatarie sau in alta camera trebuie sa stiti ce dimensiuni si greutate are, acestea fiind urmatoarele: (I x L x A) 201 x 59.5 x 60 cm, respectiv 70 kg. Se poate observa ca este destul de inalta avand 201 cm pe verticala, ceea ce o face ideala de pozitionat in incaperi putin mai inalte unde aveti acces usor.

altemodel33-combibuto

La final mai enumeram o serie de elemente si specificatii utile care aduc un plus de valoare acestui aparat frigorific. Astfel avem: prezenta sistemului de dezghetare automat atat la frigider cat si la congelator, are incluse suport oua, tava pentru gheata, are 1 compresor, autonomia (in lipsa curentului) este de 17 ore, iar nivelul de zgomot atins este de pana la 43 dB.

Linkuri sponsorizate