Corpuri de iluminat living ieftine si de lux pentru decorarea locuintei

Atunci cand iti decorezi noua casa sau vrei sa-ti inlocuiesti unele piese mai vechi este bine sa alegi pentru living un corp de iluminat in ton cu mobila, cu toate culorile peretilor si cu celelalte decoratiuni din incapere. Acestea pot fi mai moderne, clasice, in stil futurist sau chiar vintage.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va prezentam cateva oferte de corpuri de iluminat pentru camera de zi pe care le gasiti in magazine precum emag si 4interior. Acestea fac parte din categoria produselor mai ieftine sau cea a articolelor de lux.

In cadrul magazinului emag puteti gasi corpuri de iluminat din toate categoriile: de la aplice de perete, lustre, plafoniere si candelabre pana la pendule, lampadare si veioze. Marcile disponibile pe emag sunt: Eglo, Lis-Lighting, Mobexpert, Wofi, Elmark, Philips si altele la fel de apreciate.

Vedeti aici toata colectia de corpuri de iluminat >> detalii

corpuri de iluminat living ieftine

Corpuri de iluminat living ieftine

Daca doriti ca living-ul dumneavoastra sa arate ca in imaginile din reviste sau ca in celebrele vile din filme atunci va recomandam gama de lux din cadrul magazinului 4interior. Aici veti gasi de asemenea toata gama de lustre, plafoniere si candelabre pe care vi le puteti imagina, iar preturile sunt accesibile.

Amintim cateva brand-uri de renume care se regasesc in oferta 4interior: Kare Design, Luce Italiana, Nowodvorski sau Kartell.

corpuri de iluminat living de lux

Corpuri de iluminat living de lux

Linkuri sponsorizate