Credit de nevoi personale – oferta avantajoasa de la otp

De multe ori sunteti in situatia in care aveti nevoie de un credit eficient de nevoi personale. In grila numeroasa de oferte disponibile am gasit pentru dumneavoastra unul dintre cele mai bune astfel de credite. Acesta este oferit de banca otp si are niste conditii avantajoase de acordare si de rambursare.

Moneda in care se acorda este lei, deci nu trebuie sa va mai bateti capul cu evolutia cursului valutar. Acest credit este unul care se acorda intr-un timp foarte scurt, aprobarea acestuia realizandu-se in 24 ore din clipa in care documentatia a fost depusa conform specificatiilor.

Ca si comisioane amintim cateva elemente importante:

  • 0 lei comision pentru deschidere si pentru administrarea contului curent.
  • La fel 0 lei comision lunar de administrare a creditului.
  • Pentru analiza dosarului 0 lei comision.

Alta caracteristica utila este faptul ca a 12-a rata este fara dobanda, in conditiile amintite pe site-ul otp-credit.ro. Pe langa nevoia unui credit personal mai poate fi utilizat si pentru refinantarea unui credit existent.

Pentru a vedea detaliile despre dobanzi si alte conditii accesati butonul verde din imaginea atasata acestui articol. Exista posibilitatea de a opta pentru dobanda fixa pe toata perioada creditului. Toate detaliile legate de aceasta oferta de credit le puteti aprofunda mai indeaproape in paginile site-ului otp-credit, navigand prin sectiunile: home, descriere, costuri si acte necesare.

credit de nevoi personale

Credit de nevoi personale

De asemenea in cadrul site-ului exista un formular online cu ajutorul caruia va puteti calcula direct rata lunara. In cadrul acestui formular puteti specifica suma de care aveti nevoie (care poate fi pana la 66000 ron), perioada de returnare (care poate fi de minim 6 luni pana la 120 luni), iar rezultatul va afisa suma in ron reprezentand rata lunara.

Daca doriti sa aplicati si sa fiti contactati pentru un credit de la otp este de ajuns sa completati datele voastre in casutele de pe site-ul otp-credit  (nume prenume, numar de telefon si email) dupa care sa apasati pe butonul ‘Aplica acum’.

detalii credit

La finalul articolului va mai amintim ce acte sunt necesare pentru obtinerea unui astfel de credit de nevoi personale de la otp: actul de identitate, adeverinta de venit care se poate descarca de pe site, adeverinta venituri realizate in anul anterior, ultima factura la utilitati si alte documente justificative necesare pentru a evidentia veniturile incasate.

Linkuri sponsorizate