Espressor manual DeLonghi EC221 B – poate cel mai cautat aparat de cafea

Prepararea unei cafele bune este tot mai usoara in ziua de azi si asta datorita noilor aparate create special in acest scop. In acest articol va vom prezenta un review despre unul dintre cele mai cautate astfel de produse si anume espressor-ul manual DeLonghi EC221.B.

Cu ajutorul acestuia puteti prepara mai multe tipuri de cafele si anume: espresso sau cappuccino. Functiile care il califica pentru aceste operatiuni sunt: sistemul cappuccino si dispozitivul de spumare. Presiunea ideala la care functioneaza este de 15 bar, iar puterea generata este de 1100 W.

butodelong-ec221det

In cadrul magazinului emag se poate vedea cu usurinta faptul ca modelul DeLonghi EC221.B este unul dintre cele mai vandute espressoare manuale, avand pana in momentul de fata peste 480 de review-uri si pareri din partea clientilor.

Placerea de a prepara un espresso ca la carte este asigurata de port-filtrul crema 2 in 1 si de sistemul cappuccino care prepara o spuma consistenta. Cafeaua pe care o puteti folosi la alimentare este cea macinata si cea tip pad-uri.

espressor manual delonghi ec221-B review

Espressor manual DeLonghi EC221-B review

Alte caracteristici care inlesnesc manevrarea aparatului sunt urmatoarele: rezervorul de apa detasabil, tavita detasabila, capacitatea rezervorului de apa de 1 l, functia ECO de oprire automata dupa 20 minute in care nu functioneaza, sistemul-antipicurare si utilizarea tasatorului de cafea.

butespress-deloec221-pret44

In cazul in care doriti sa preparati 2 cesti odata nu trebuie sa va faceti griji deoarece acest espressor este creat special pentru asa ceva. Rezistenta si fiabilitatea lui sunt accentuate de boiler-ul din otel inoxidabil si de faptul ca are o garantie optima de 24 luni.

butespress-alte-model22

In afara de specificatiile tehnice pe care le-am amintit mai trebuie sa precizam faptul ca are un pret accesibil, este destul de silentios si are o combinatie de culori interesanta negru cu gri. Dimensiunile sale il fac usor de amplasat in orice incapere avand: 240 x 270 x 305 mm si o greutate redusa de doar 3.3 kg.

Linkuri sponsorizate