Fidget Spinner in Romania – jucaria antistres a momentului

Se pare ca anul acesta una dintre cele mai cautate jucarii antistres pentru copii si adulti este Fidget Spinner. Aceasta a aparut si in Romania si poate fi gasita in diverse locuri precum emag, olx si alte magazine online.

Acest spinner are rolul de a reduce stresul acumulat la serviciu, la birou sau la scoala, ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare si alunga plictiseala. Dupa cum se poate observa a luat deja amploare in toata lumea, pe net putand sa se vada numeroase clipuri si filmulete funny cu acestea.

butosp1

Asadar va poate ajuta si daca suferiti de anxietate, poate fi folosit oriunde, este silentios si usor de tinut in mana. Mai este cunoscut si sub denumirile: hand-spinner, finger spinner, spinners sau spinnere.

fidget spinner romania

Fidget Spinner Romania

Ca si pret se regaseste undeva sub valoarea de 100 lei, deci nu este scump deloc. Pe emag pot fi gasite mai multe modele precum clasic, cu lumini, de plastic si in diverse culori: negru, rosu, alb, verde, galben sau albastru.

butosp2

Exista si o serie de brand-uri sub numele carora sunt produse, cum ar fi: Saint Toys, Fidget, Attop, Grass Village sau Meland.

Linkuri sponsorizate