Frigidere ieftine – cu siguranta ai nevoie de unul

Frigiderul este unul dintre bunurile electrocasnice cel mai des folosite. Prezinta o deosebita importanta, deoarece depoziteaza cu succes alimentele. In alta ordine de idei, daca doriti sa achizitionati un produs atat de util voua, este bine sa luati unul performant, cu un consum mic de energie electrica si evident ieftin.

Va prezentam o gama variata de frigidere la un pret imbatabil, pret care sfideaza concurenta. Aruncati o privire asupra frigiderelor ieftine si veti constata ca reprezinta o investitie de durata.

Frigidere ieftine cu 1 sau 2 usi >> detalii si preturi

Cele mai multe frigidere au preturile cuprinse intre 500 – 3000 lei, iar marcile cele mai cautate sunt: Liebherr, Gorenje, Arctic, Beko, Hotpoint, Indesit, Whirlpool si Bosch.

frigidere ieftine

Frigidere ieftine

Exista mai multe tipuri de astfel de aparate frigorifice care raspund cerintelor diversilor clienti. Enumeram cele mai populare astfel de modele: tip combina frigorifica, frigidere cu 1 usa sau 2 usi, congelator, tip lada frigorifica sau cele mai complexe tip side by side.

Combine frigorifice >> cele mai vandute modele

Unele dintre ele au sistem de racire no-frost care le fac atat de performante si ideale pentru a depozita mancarea in cele mai bune conditii.

combina frigorifica gorenje

Combina frigorifica Gorenje

Daca doriti sa economisiti si energie atunci trebuie sa va uitati dupa frigiderele din clasele de eficienta energetica: A+, A++ si A+++.

Frigidere performante si economice >> detalii si preturi

Alte aspecte la fel de importante dupa care trebuie sa va mai orientati inainte de achizitia unui frigider sunt: volumul net total, numarul de rafturi si cel de compartimente.