Fuste scurte in fata si lungi in spate mai stramte sau mai largi

De multe ori sunteti tentate sa incercati noi stiluri vestimentare sau sa abordati noi tipuri de imbracaminte de dama. Fustele mai scurte in fata si mai lungi in spate sunt niste articole care pot sa va ofere un look iesit din comun, dar elegant in acelasi timp.

aboutyou

Putine magazine au in ofertele lor astfel de produse, tocmai de aceea ne-am gandit sa le cautam si sa le prezentam in acest articol. Acestea sunt: b-mall, mycloset, vmzona, wildfashion si zega.

Modelele de primavara – vara lansate in acest an acopera o gama variata de forme si culori. Dupa aspect distingem in principal fustele mini, midi sau mai lungi, precum si cele cu volane, stramte sau mulate si pe cele largi sau mai evazate.

Majoritatea articolelor din aceste magazine sunt de firma, fiind si ieftine in acelasi timp. Mai nou se poarta fuste din piele, de blugi sau inflorate care se aliniaza acestui stil nonconformist. Femeile care au picioare frumoase si vor sa si le puna in evidenta pot profita din plin de aceste tipuri de piese vestimentare.

fuste scurte fata si lungi in spate

Fuste scurte fata si lungi in spate

fuste scurte in fata de firma de primavara vara

Fuste scurte in fata de firma de primavara vara

fuste scurte fata si lungi in spate mini midi si lungi

Fuste scurte fata si lungi in spate mini midi si lungi

rochii lungi in spate elegante cu volane si stramte

Rochii lungi in spate elegante cu volane si stramte

fuste scurte in fata mulate largi si evazate

Fuste scurte in fata mulate largi si evazate

Linkuri sponsorizate