Geci cu puf dama si barbati pentru un confort termic optim pe timp de iarna

Din multitudinea de geci de iarna de dama si pentru barbati ies in evidenta in mod special cele cu umplutura din puf. Acesta poate fi in cele mai multe cazuri de gasca, dar sunt si unele articole de iarna cu puf de pinguin, rata sau lebada.

Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale gecilor din aceasta categorie este faptul ca ofera un confort termic ideal prin asigurarea caldurii necesare corpului si prin faptul ca lasa pielea sa respire. In acest mod nu se va acumula umezeala atunci cand depuneti efort.

Gecile cu puf sunt perfecte pentru zilele friguroase de iarna cand temperaturile scad frecvent sub zero grade. Chiar si la munte pot fi purtate cu mult succes, acestea fiind destul de usoare si practice.

In magazinul b-mall veti gasi articole de acest tip pentru femei si barbati care sunt originale si care de multe ori beneficiaza de reduceri substantiale. Va enumeram cateva brand-uri renumite pentru calitatea produselor lor: Marmot, Columbia, DKNY, Via Spiga, Kenneth Cole sau The North Face.

geci cu puf dama

Geci cu puf dama

geci cu puf barbati

Geci cu puf barbati

Linkuri sponsorizate