Ghiozdane Vans ieftine pentru fete si baieti – unde le puteti gasi

Iata ca se apropie deschiderea noului an scolar, iar febra cumparaturilor a inceput sa ia amploare acum la inceput de septembrie. Probabil printre cele mai cumparate produse sunt ghiozdanele si rechizitele.

Din categoria ghiozdanelor se poate observa cu usurinta o tendinta catre brand-urile de top din domeniul fashion, iar Vans este un exemplu in acest sens. Articolele din aceasta categorie ies in evidenta prin calitatea si rezistenta materialelor din care sunt confectionate, dar mai ales prin design-ul deosebit si imprimeurile originale.

Culorile acestora sunt dintre cele mai variate: negre, rosii, albastre, verzi, albe, gri, mov, combinatii de mai multe nuante si tot felul de imprimeuri florale sau geometrice. Ghiozdanele Vans sunt destinate atat fetelor cat si baietilor care merg la scoala in clasele 5 – 8, precum si la liceu, fiind cunoscut faptul ca aceasta marca este una specifica stilului urban.

ghiozdane vans fete

Ghiozdane Vans fete

Admirati o parte din colectiile din acest an pe care le puteti gasi in magazinele online answear si mycloset. Majoritatea produselor de acest tip sunt ieftine si accesibile ca pret tuturor categoriilor de cumparatori.

ghiozdane vans baieti

Ghiozdane Vans baieti

Linkuri sponsorizate