Hrana pentru animale – oferte Black Friday: caini, pisici si altele

Deseori persoanele care poseda animale de companie precum caini, pisici, rozatoare sau pasari vor sa faca rost de hrana cat mai de calitate si cat mai ieftina daca se poate. Probabil cea mai buna ocazie de a cumpara hrana de acest tip este evenimentul de shopping din luna noiembrie si anume Black Friday.

Iubitorii de animale vor avea ocazia sa profite de ofertele exceptionale pe care le pot gasi doar in aceasta zi, iar magazinul care are poate cea mai variata gama de produse de acest tip este emag. Anul acesta Black Friday se va desfasura in data de 18 noiembrie.

De asemenea veti gasi hrana si pentru altfel de animale decat cele mentionate la inceputul articolului, printre care le mai amintim pe urmatoarele: pesti, reptile sau chiar cai. De obicei cele mai vandute sunt bineinteles produsele destinate cainilor si pisicilor.

buton-sadeth-11

Pentru ca stim ca vreti sa le oferiti mancare de cea mai buna calitate aveti de ales dintre numeroase brand-uri cu reputatie in domeniul alimentelor destinate animalelor de casa, ca de exemplu: Royal Canin, HILL’s, JBL, Brit Care, Tetra, Brit, Pro Plan sau Whiskas.

hrana pentru animale oferte black friday

Hrana pentru animale oferte Black Friday

Reducerile cuprind numeroase oferte care fac referire la cantitati diverse, de la cele mai mici la cele mai mari precum: 2.5 kg, 6 kg, 8 kg, 12 kg si 15 kg. Acum este momentul sa profitati de discount-uri pentru a va face provizii pentru perioade mai indelungate. Cu siguranta animalutele dumneavoastra vor fi mai fericite ca vor avea ce manca.

Ca sa va faceti o idee despre ce fel de hrana gasiti pe emag le enumeram pe cele mai cautate: cea uscata, cea umeda, bio, suplimente nutritive si seminte. Unele dintre ele sunt chiar hipoalergenice.

buton-sadeth-11

Alintati-va catelusii, pisicile sau alte animalute care va tin companie cu cele mai bune alimente create special pentru a le mentine sanatoase si fericite.

Linkuri sponsorizate