Jucaria Kendama originala – testeaza-ti indemanarea intr-un mod placut

Daca va intrebati care este cea mai populara jucarie din acest an va spunem noi si anume: Kendama originala. Ce este aceasta si unde o puteti gasi?

In primul rand putem spune ca este un joc interactiv de indemanare foarte distractiv, iar in al doilea rand putem spune ca este deja un fenomen mondial (nu doar in Romania) care a acaparat atat copiii cat si adultii.

Partile sale componente sunt o bila colorata legata printr-un fir de ata de un suport special prevazut cu diverse portiuni unde poate ateriza bila respectiva.

btukend1

Din punct de vedere al pretului putem spune ca este relativ ieftina, regasindu-se in intervalele: sub 50 lei, intre 50 – 100 lei, 100 – 200 lei (majoritatea) si peste 200 lei.

Aceasta poate fi gasita in diverse magazine online sau fizice precum: emag, olx, altex, auchan, amazon sau in Kendama shop. Exista si produse tip pill sau cu grip.

jucarie kendama originala

Jucarie Kendama originala

Avand in vedere ca este o jucarie atat de populara, trebuie sa fie disponibila in culori cat mai variate, pentru a satisface cat mai multe gusturi. Cele mai vandute sunt cele pe: negru, roz, albastru, portocaliu, rosu, galben, alb sau verde.

butokend2

Modelele originale sunt fabricate de brand-uri renumite precum: Krom Kendama, Krom Knight Kendama, Sunrise, Rahel, Kendama, Kendama Play, Royal Kendama, Kendama USA, Kendama Europe, Catchy, Terra Kendama, USA, Sweets, Royal, Play Kendama, Games, Bull sau Karo.

Linkuri sponsorizate