Mancare caini – reduceri Black Friday – diverse brand-uri si cantitati

Toate persoanele care au caini simt nevoia sa-i alinte in orice clipa si ce poate fi mai dragut decat sa le ofere mancarea cea mai buna existenta pe piata. De Black Friday aveti ocazia sa le procurati mancare nu doar buna, ci si ieftina.

Reducerile si ofertele promotionale din Vinerea Reducerilor vor avea loc in noiembrie in cadrul magazinului emag. Preturile practicate se incadreaza undeva in jurul unor valori accesibile oricui: sub 50 lei , intre 50 – 200 lei (majoritatea), 200 – 500 lei si peste 500 lei.

buton-sadeth-11

Valoarea ofertelor variaza in functie de cantitatea vanduta, dar si in functie de brand-ul caruia ii apartine. Printre cele mai vandute si mai cautate brand-uri sunt: Royal Canin, Brit, Belcando, Pedigree, Calibra, Dog Chow, Happy Dog, Chappi, Advance sau Royal Canin Junior.

mancare caini reduceri black friday

Mancare caini reduceri Black Friday

Tipurile de mancare pentru caini prezente pe emag fac parte din categoria premium si super premium. Dupa cum ati putut observa din numele marcilor sau poate deja stiti, hrana poate fi destinata si unor categorii de varsta precum: catei junior, caini adulti sau cei batrani.

De asemenea sortimentele de mancare se mai pot diferentia si in functie de rasa, dar de obicei se potrivesc cam la toate rasele. Amintim cateva dintre cele mai cunoscute printre cei pasionati de astfel de animale de companie: Yorkshire, Rottweiler, Bichon Frise, Ciobanesc German, Golden Retrivier, Labrador, Yorkshire Terrier, Beagle, Shih tzu, Caniche sau Bulldog.

buton-sadeth-11

Mai specificam alte caracteristici dupa care mai puteti sorta mancarea: daca doriti uscata sau umeda, pentru caini de talie mica, medie sau mare, cat si dupa tipul aromei unde putem spune ca predomina cea de pasare, urmata de cea de carne rosie si cea de peste.

Linkuri sponsorizate