Oferte combine frigorifice Black Friday la reducere

Categoria electrocasnicelor este probabil una dintre cele mai solicitate de Black Friday, iar rolul principal este jucat de combinele frigorifice care se vand foarte bine in aceasta perioada. Ofertele beneficiaza de reduceri mai mari fata de celelalte perioade ale anului, tocmai de aceea majoritatea clientilor si le achizitioneaza acum.

Reducerile si promotiile de Black Friday vor avea loc in magazinul emag in noiembrie. Va trebui sa fiti pe faza pentru a prinde cele mai bune preturi la produsele preferate.

Ca sa va faceti o idee despre preturile pe care le puteti gasi in magazin acestea acopera valori precum: sub 1000 lei, intre 1000 – 2000 lei (majoritatea), 2000 – 3000 lei (mai performante), 3000 – 5000 lei si peste 5000 lei.

buton-sadeth-11

Un alt criteriu pe care mai trebuie sa-l analizati este de la ce brand provine combina frigorifica pe care doriti sa o procurati. Va insiram o parte din brand-urile de top din domeniul electrocasnicelor care au integrat in produsele lor toate tehnologiile de ultima ora: Gorenje, Liebherr, Beko, Arctic, Indesit, Whirlpool, Hotpoint, Samsung, Haier, Bosch, LG sau Electrolux.

Ca sa puteti alege cel mai bun aparat frigorific pentru casa dumneavoastra trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte legate de caracteristicile tehnice ale acestuia. Un prim exemplu ar fi volumul net total disponibil care variaza intre valori precum: 150 – 300 l, 300 – 400 l, 400 – 500 l si peste 500 l.

oferte combine frigorifice black friday

Oferte combine frigorifice Black Friday

Mai toate combinele frigorifice performante sunt echipate cu Sistemul de racire No Frost pentru frigider si congelator care impiedica formarea straturilor de gheata atat de suparatoare. In plus asigura o racire uniforma in interior. Un alt element esential este legat de consumul de energie care este pus in evidenta de clasa de eficienta energetica care poate fi de tip: A, A+ (cele mai multe), A++ sau A+++.

De asemenea trebuie sa tineti cont de spatiile de depozitare care se pot imparti in compartimente si rafturi dupa cum urmeaza: numarul de rafturi poate fi intre 2 – 4 (cele mai multe) sau 4 – 6, cat si numarul de compartimente ale congelatorului care poate fi intre 1 – 2 sau 3 – 4 (majoritatea).

buton-sadeth-11

Mai exista cateva particularitati pe care le puteti intalni la modelele preferate: dispenserul de apa sau gheata, usile reversibile, sistemul de dezghetare al frigiderului care poate fi automat, manual sau semi-automat, cat si numarul de compresoare care este 1 la cam toate si mai rar 2.

Mai precizam cateva aspecte care tin de aspect si anume: materialul din care sunt confectionate este de preferat sa fie inoxul, culorile care pot fi intalnite cel mai des sunt: alb, argintiu, bej, gri, rosu, portocaliu, verde, maro, negru si albastru, iar daca este sa na uitam la inaltimea combinelor frigorifice aceasta variaza intre: 130 – 169 cm, 170 – 190 cm (majoritatea) si chiar peste 190 cm.

Linkuri sponsorizate