Pantofi de mireasa online ieftini – oferte din gama cu toc

Nu este atat de usor sa va gasiti pantofii de mireasa potriviti deoarece nu in toate magazinele online aveti ocazia de a gasi ceea ce aveti nevoie. Ca sa va fie mai usor am facut noi o lista cu cateva oferte potrivite pentru astfel de evenimente cum sunt nuntile.

Am tinut cont atat de preturi cat si de design, culori si materialele din care pot fi confectionati. Poate unele femei isi doresc niste pantofi mai luxosi de firma, iar altele cauta ceva mai ieftin dar care sa arate bine in acelasi timp.

Tocul pantofilor poate fi mai mic, mediu sau inalt, unii pot fi si cu platforma, iar altii cu varful ascutit asa cum se poarta in acest sezon. De asemenea daca este foarte cald puteti opta pentru pantofii tip sanda cu barete sau pentru cei decupati in varf sau in lateral.

Culorile care se potrivesc cu tinuta unei mirese sunt de obicei: albul, argintiul si auriul. Ca si materiale veti gasi perechi din piele, din imitatie de piele sau din dantela cu diverse aplicatii stralucitoare.

In imaginile urmatoare puteti urmari o selectie cu cei mai frumosi pantofi din aceasta categorie pe care i-am gasit in magazinele online din Romania.

pantofi de mireasa cu toc mic mediu si inalt

Pantofi de mireasa cu toc mic mediu si inalt

pantofi de mireasa online din piele si dantela

Pantofi de mireasa online din piele si dantela

pantofi de mireasa ieftini albi

Pantofi de mireasa ieftini albi

pantofi de mireasa cu platforma sau varf ascutit aurii si argintii

Pantofi de mireasa cu platforma sau varf ascutit aurii si argintii

pantofi super de mireasa

Pantofi super de mireasa

pantofi de mireasa deosebiti de la estudioespana

Pantofi de mireasa deosebiti de la Estudioespana

Linkuri sponsorizate