Papuci dama ieftini pentru oras sau plaja – sfaturi de unde sa-i achizitionati

Vara, senzatia de libertate pe care o oferiti picioarelor dumneavoastra este asigurata de catre papucii de dama lejeri si confortabili. Pentru ca stim ca veti cauta in multe locuri pana sa va hotarati sa cumparati perechile potrivite am incercat sa va oferim cateva sfaturi de unde puteti achizitiona astfel de articole.

Cele 3 magazine pe care le-am gasit si in cadrul carora veti gasi o gama variata de papuci sunt: kalapod, zorilestore si mycloset. Acestea comercializeaza cam toate tipurile de incaltaminte de acest fel de la cele mai ieftine modele pana la cele de firma sau din piele de lux.

Pe kalapod exista zeci de tipuri de papuci accesibili ca pret perfecti pentru zilele obisnuite de vara. Stilul sport – casual il veti intalni in colectia de pe zorilestore care are in oferta sa incaltaminte de la brand-uri precum Ipanema, Rider sau Puma.

Eleganta maxima si luxul in adevaratul sens al cuvantului le veti gasi in magazinul mycloset. Aici aveti ocazia sa descoperiti marci precum Nine West, Kate Spade New York si Giuseppe Zanotti.

papuci dama ieftini de vara

Papuci dama ieftini de vara

papuci dama ipanema rider si puma

Papuci dama Ipanema Rider si Puma

papuci dama din piele de lux

Papuci dama din piele de lux

Linkuri sponsorizate