Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 Precision Clean eficienta si performanta

Se cunoaste faptul ca pentru a va curata dantura mai bine aveti nevoie de produse mai performante, iar o periuta de dinti electrica poate fi solutia optima in acest sens. In acest articol va vom prezenta caracteristicile unuia dintre modelele de top de la Oral-B si anume PRO 500 Precision Clean.

Putem spune, dupa numarul de review-uri (peste 400) si rating-uri (4.71 din 5 stele) de pe emag, ca este unul dintre cele mai bine vandute produse din aceasta categorie. Este si normal avand in vedere pretul accesibil si detaliile tehnice pe care le are.

buton-sadeth-12

Nu trebuie sa va faceti griji pentru ca nu trebuie sa inlocuiti nici o baterie, fiind reincarcabila si avand alimentare cu acumulator plus incarcator cu suport. Puteti uita de periutele obisnuite deoarece cu modelul Oral-B PRO 500 va veti bucura de o igiena superioara a dintilor, indepartand placa bacteriana mult mai eficient.

periuta de dinti electrica oral-b pro 500

Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500

Toate aceste lucruri sunt posibile datorita sistemului de curatare 3D asigurat de cele 28.800 de miscari de oscilatie, rotatie si pulsatie per periaj. Periuta de dinti are 1 program, 1 capat si este de culoare alb / albastru.

buton-sadeth-12

Ceea ce este interesant este faptul ca are un cronometru integrat in maner care are rolul de a va atentiona asupra timpului alocat periajului. Dentistii de obicei spun ca 2 minute sunt de ajuns pentru o igiena dentara corecta. O chestie utila la acest produs este ca vibreaza din 30 in 30 de secunde, atentionandu-va cand trebuie sa treceti la urmatoarea portiune de curatat.

buton-sadeth-11

Va vom prezenta in articolele urmatoare si alte modele de periute electrice pentru adulti de la Oral-B sau alte brand-uri performante.