Placa de par – reduceri Black Friday: Remington, Babyliss, Rowenta sau Philips

Revenim cu prezentarea unui alt produs care este la mare cautare in ziua de Black Friday. Este vorba de placa de par care se foloseste pentru a indreptarea parului. Aceasta este preferata de mai toate femeile si in special de cei care au saloane de coafura.

In magazinul emag Black Friday va avea loc in luna noiembrie, si vor fi aplicate reduceri si promotii la majoritatea ofertelor din categoria aparatelor de ingrijire personala.

Si in acest caz conteaza foarte mult preturile si brand-urile placilor de par, acestea variind astfel: sub 50 lei, 50 – 100 lei, 100 – 500 lei (majoritatea) si peste 500 lei, respectiv: Remington, Rowenta, Philips, Braun, Dekassa, BaByliss, BaByliss PRO, Eltron, BABYLISSPRO, Taurus, Valera, Trisa, Beurer sau Bosch.

buton-sadeth-11

In afara de modelele obisnuite mai puteti gasi si pe cele profesionale, folosite in special de stilisti. Bineinteles ca nu va impiedica nimeni sa achizitionati chiar dumneavoastra o astfel de placa de par cum ar fi cea de la BaByliss PRO de exemplu.

placa de par reduceri black friday

Placa de par reduceri Black Friday

Temperatura maxima pana la care se poate incalzi conteaza mult pentru ca acest lucru conteaza mult in obtinerea unui par drept asa cum va doriti. Aceasta variaza intre valori precum: 160 – 200 sau intre 200 – 300 (majoritatea) grade C. Bineinteles ca este bine ca o placa sa va ofere posibilitatea de a regla temperatura asa cum doriti.

Un alt element care este poate cel mai important este legat de tipul invelisului prezent la placile de indreptat parul. Acesta poate fi: ceramic (cele mai multe prefera il prefera pe acesta), titan, turmalin (cele mai performante) sau aluminiu. In acest mod parul dumneavoastra, pe langa faptul ca va fi aranjat perfect, va dobandi si o stralucire aparte.

buton-sadeth-11

Alte caracteristici despre care putem spune ca sunt importante sunt: functia de oprire automata (pentru siguranta crescuta), husa (accesoriu util atunci cand calatoriti undeva sau pur si simplu cand vreti sa depozitati placa undeva) si functia de ionizare (pentru obtinerea unei coafuri de invidiat).

Linkuri sponsorizate