Reduceri cuptoare incorporabile Black Friday: Bosch, Gorenje, Whirlpool si altele

Intr-o bucatarie adevarata nu trebuie sa lipseasca cuptorul incorporabil, acesta fiind un element esential atat din punct de vedere functional cat si estetic. Majoritatea clientilor magazinelor online achizitioneaza astfel de electrocasnice de Black Friday.

De obicei aceasta are loc intr-o zi de vineri din penultima luna a anului. Anul asta va fi in noiembrie si se va desfasura in cadrul magazinului emag. Preturile cuptoarelor incep de undeva de sub 1000 lei sau intre 1000 – 2000 lei (la cele mai multe) si continua cu valori cuprinse intre 2000 – 3000 lei, 3000 – 5000 lei si peste 5000 lei.

Si in cazul lor ca la alte electrocasnice conteaza mult brand-ul de care apartin, cele mai cunoscute fiind: Pyramis, Hansa, Whirlpool, Miele, Gorenje, Bosch, Electrolux, Teka, Hotpoint, Beko, Samsung si Studio Casa.

buton-sadeth-11

Black Friday vine cu reduceri si oferte promotionale la mai toate tipurile de cuptoare incorporabile, accentul fiind pus in special pe cele cu alimentare de tip electric (majoritatea) sau pe gaz.

Un cuptor este apreciat si dupa numarul de functii care poate fi intre 1 – 5, 5 – 10 (majoritatea), 10 – 15 sau peste 15, dar si dupa dotarile cu care este echipat gen: suporturi telescopice, rotisor si grill. Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui cuptor este faptul ca se poate curata foarte usor, acest proces avand numele de autocuratare catalitica. In acest mod grasimile si mizeria sunt curatate aproape instantaneu in timpul gatirii prin intermediul panourilor catalitice.

reduceri cuptoare incorporabile black friday

Reduceri cuptoare incorporabile Black Friday

Ar mai fi si alte tipuri de curatare printre amintim: piroliza, AquaClean sau EcoClean. Afisajul este destul de vital deoarece va ajuta la stabilirea timpului de gatire sau la diverse programari. Acesta poate fi tip LCD, Electronic, TFT, LED sau Analogic. Bineinteles ca are si o semnificatie estetica, facandu-l sa se integreze mult mai bine in peisaj.

Gatitul este o activitate care de cele mai multe ori se face tinand cont de numarul de persoane care vor manca sau de cate feluri de mancare se pregatesc. In acest sens este bine sa stiti cam ce capacitate poate avea un cuptor de acest tip: sub 50 l, 50 – 60 l, 60 – 70 l (cele mai multe) sau peste 70 l.

buton-sadeth-11

Pentru o integrare perfecta in ansamblul din bucatarie este bine sa va alegeti o culoare compatibila cu celelalte piese de mobilier sau electrocasnice. Cele mai cautate culori sunt: negru, alb, bej, argintiu (cele mai multe), maro, multicolor si gri.

Linkuri sponsorizate