Reduceri periuta de dinti electrica Black Friday – modele adulti si copii

Una dintre cele mai bune modalitati de a va spala si curata dantura este sa folositi o periuta de dinti electrica de buna calitate. Poate nu toata lumea isi permite asemenea ustensile, insa de Black Friday puteti achizitiona modelul preferat cu o reducere substantiala.

Anul acesta celebrul eveniment dedicat ofertelor promotionale va avea loc pe emag in noiembrie. Preturile vor oscila intre valori precum: sub 50 lei, intre 50 – 100 lei, 100 – 500 lei sau peste 500 lei.

buton-sadeth-11

Cele mai cautate periute de dinti electrice pentru adulti si copii sunt cele de la Oral-B, insa mai puteti gasi si oferte de la Trisa, Philips, Violife, Dr. Mayer, Panasonic si alte brand-uri cu traditie in domeniul igienei dentare.

reduceri periuta de dinti electrica black friday

Reduceri periuta de dinti electrica Black Friday

Cele mai multe modele au diverse caracteristici si specificatii tehnice care le pun in evidenta performantele si le fac mai eficiente. Amintim cele mai importante dintre acestea: numarul de programe de periaj 1 (majoritatea), 2, 3, 4 pana la 6 la unele, duritatea care poate fi medium, soft in cele mai multe cazuri si extrasoft, ce puteti face cu ele adica curatare, albire si chiar masaj si cu cate capete este dotata adica sub 2, cu 2 – 3 si peste 3. Inca un element esential ar mai fi numarul de oscilatii care poate varia intre: 1000 – 5000, 5000 – 10000 si peste 10000 (cele mai multe).

buton-sadeth-11

Exista unele tipuri de periute de dinti electrice care se vand foarte bine, acestea beneficiind de un numar foarte mare de voturi si de review-uri din partea clientilor emag. Probabil si de acest Black Friday cele mai vandute modele vor fi urmatoarele: Oral-B PRO 3000 Cross Action, Oral-B Vitality Plus Cross Action, Oral-B Vitality D12-513, Oral-B PRO 2500, Oral-B PRO 1000, Oral-B Advance Power DB4010, Oral-B Mickey Mouse pentru copii si unul foarte performant denumit Oral-B Genius 9000.

Linkuri sponsorizate