Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761-00 dotat cu toate accesoriile necesare

Daca doriti sa aveti un aparat electrocasnic care sa inglobeze mai multe functii deodata, atunci robotul de bucatarie este alegerea corecta. In acest articol vom vorbi despre modelul Philips Viva Collection HR7761-00, care se face remarcat prin cele 28 de functii pe care le poate indeplini.

Un alt aspect important care se poate observa cu usurinta este faptul ca a adunat pana acum peste 190 de review-uri din partea clientilor magazinului emag. Astfel putem spune ca face parte din categoria bestseller-urilor.

buton-philips-viva-hr7761det33

Pe langa asamblarea usoara, acesta vine la pachet cu numeroase accesorii care nu trebuie sa va lipseasca. Le amintim pe cele mai utilizate dintre acestea: accesoriul de amestecat aluat, cutitul din otel inoxidabil folosit la tocat carne si legume, discurile utile la radere si taiere, blender-ul si discurile de granulare, feliere sau radere.

robot de bucatarie philips viva collection hr7761-00 review

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761-00 review

Motorul cu care este dotat este unul chiar puternic dezvoltand o putere de 750 W si functionand cu 2 viteze plus functia pulse. Philips a implementat in cadrul acestui model tehnologia PowerChop pentru o performanta marita la tocare.

Mai sunt si alte tipuri de mancaruri pe care le puteti prepara cum ar fi: piure, amestecarea aluatului de prajituri, pasarea supelor, maioneza sau frisca (cu ajutorul discului de emulsionare). Este dotat chiar si cu o rasnita cu ajutorul careia puteti macina boabele de cafea.

buton-pret-phillipviva-776144

Revenind la caracteristicile tehnice, putem preciza urmatoarele componente de baza ale acestui robot de bucatarie multifunctional: bolul de 1.5 l, blenderul de 1 l, baza este solida si rezista in timp, vasul este si el rezistent, iar accesoriile se pot spala cu masina de spalat vase. In ceea ce priveste capacitatea de framantare aceasta poate ajunge pana la 500 g.

buton-alti-roboti55

La final mai specificam faptul ca robotul are o garantie de 24 luni, este alb ceea ce-l face usor de integrat in aproape orice bucatarie, iar dimensiunile sale sunt 210 x 210 x 368 mm. Nu uitati ca vor urma si alte articole tip review cu tot felul de aparate de acest tip menite sa va usureze munca in bucatarie.

Linkuri sponsorizate