Rochii elegante scurte de seara mai mulate sau mai evazate cu volane

Universul rochiilor este atat de vast incat cu greu poti face o prezentare a tuturor modelelor disponibile online. Tocmai din acest motiv le luam pe categorii, iar in acest articol va vom prezenta pe cele elegante si scurte.

aboutyou

Magazinele in care le veti putea gasi sunt, in ordine aleatorie: starshiners, declub, dyfashion, inpuff, vmzona, zonia si fashionagenda. Fiecare dintre ele au oferte de nerefuzat atat din punct de vedere al design-ului cat si al preturilor foarte accesibile.

Daca trebuie sa mergeti la vreun eveniment mai special sau sa iesiti intr-un club seara, atunci rochiile scurte mai mulate sau mai evazate pot fialegerea perfecta. Materialul cel mai cautat este dantela, iar tipurile de rochii cele mai cumparate sunt cele de primavara – vara cu sau fara bretele, respectiv maneci.

Alte caracteristici importante de care este bine sa tineti seama atunci cand va alegeti rochiile preferate sunt: manecile care pot fi mai lungi, mai scurte sau trei sferturi, volanasele, diversele aplicatii cu paiete sau pietricele stralucitoare, precum si imprimeurile florale, tip animal print sau abstracte.

rochii elegante scurte ieftine

Rochii elegante scurte ieftine

rochii elegante din dantela scurte

Rochii elegante din dantela scurte

rochii elegante de ocazie mai scurte

Rochii elegante de ocazie mai scurte

rochii elegante scurte de seara

Rochii elegante scurte de seara

rochii scurte cu volane si maneci scurte lungi sau trei sferturi

Rochii scurte cu volane si maneci scurte lungi sau trei sferturi

rochii elegante cu sau fara bretele

Rochii elegante cu sau fara bretele

rochii scurte mai decoltate sau cu imprimeuri

Rochii scurte mai decoltate sau cu imprimeuri

Linkuri sponsorizate