Saltea gonflabila Happy Hop pentru copii – ideala pentru spatiile de joaca

Cele mai cautate spatii de joaca pentru copii sunt cele tip saltea gonflabila. Acestea se achizitioneaza in special de catre cei care au gradinite sau firme care organizeaza zile de nastere sau evenimente pentru cei mici, insa chiar si unele familii opteaza pentru un astfel de produs.

Saltelele de genul asta sunt preferate in primul rand pentru ca le ofera copiilor posibilitatea de a se misca si de a se distra in acelasi timp. In acest articol va prezentam cateva modele de la brand-ul Happy Hop care in mare parte sunt destinate grupelor de varste cuprinse in intervalul 2 – 12 ani.

Saltele gonflabile Happy Hop >> cele mai vandute modele

Inainte de toate este bine sa stiti ce caracteristici are o astfel de saltea pentru copii si la ce poate fi folosita?

Ca si design sau structura aceasta poate arata ca o casa mare, un castel cu turnuri sau ca un loc de joaca cu de toate in el. Ca si activitati putem mentiona urmatoarele: sarituri pe salteaua special creata pentru asta, folosirea toboganului care este prezent la majoritatea modelelor, distractie in locul de joaca cu bile colorate, folosirea spatiului de catarat in unele cazuri si altele la fel de palpitante.

Ca si numar de jucatori care se pot juca simultan acesta poate fi cuprins intre 3 si 6 copii, variind in functie de modelul ales. De asemenea orice saltea gonflabila Happy Hop are o anumita greutate proprie care variaza intre 19 – 30 kg, precum si o greutate maxima pe care o poate suporta care la randul ei poate varia intre 100 si 190 kg. Inainte de a alege articolul dorit este bine sa va uitati la astfel de caracteristici pentru a nu-l suprasolicita.

saltea gonflabila happy hop copii

Saltea gonflabila Happy Hop copii

Instalarea unei astfel de saltele se face foarte rapid, umflandu-se in cateva minute cu ajutorul unui compresor de aer la care este conectata in permanenta. Atunci cand este livrata aceasta mai vine cu un manual de instructiuni si geanta pentru transport. Materialul din care se fabrica este PVC industrial cu cusatura dubla. Garantia compresorului este de 12 luni, iar cea a materialului de 6 luni in cele mai multe cazuri.

Saltele gonflabile Happy Hop >> detalii oferte emag

Credem ca astfel de spatii de joaca sunt ideale atat pe timp de primavara – vara cand se pot instala in aer liber, cat si pe timp de toamna – iarna cand pot fi amplasate in incaperi mari special amenajate pentru desfasurarea activitatilor specifice celor mici.

Linkuri sponsorizate