Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01 ideal pentru un mic dejun delicios

Aproape ca nu exista persoana care sa nu vrea sa manance un mic dejun gustos sau o mancare rapida plina de savoare. Exact in acest scop a fost creat sandwich-maker-ul Breville Panini VST025X-01, un aparat usor de utilizat, compact si solid.

Probabil cea mai buna dovada a faptului ca este atat de cautat, consta in faptul ca are deja peste 270 de review-uri venite din partea clientilor de pe emag. Cu ajutorul acestuia veti putea prepara tot felul de sandwich-uri si anume: clasice, tip panini, calde si chiar paine prajita.

butosandwich-brevillevst025-33

Poate fi solutia ideala pentru prepararea rapida a micului dejun, putandu-se prepara chiar si 3 sandwich-uri deodata. Majoritatea cumparatorilor au pareri pozitive despre acest sandwich toaster, spunand ca preparatele ies foarte gustoase. Se poate folosi aproape orice tip de paine: de la cea normala sau tip ciabatta, pana la cea tip focaccia, chifle sau bagheta.

sandwich-maker breville panini vst025x-01 review

Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01 review

Daca va grabiti puteti sa-l folositi ca si prajitor de paine, deoarece se incinge destul de repede, timpul de pregatire fiind chiar scurt. Sandwich-urile preparate cu ajutorul acestuia dobandesc o crusta foarte placuta. Curatarea placilor acestuia se face foarte usor cu ajutorul unei lavete sau cu un servetel.

butobreville-vst025pre-44

Amintim cateva caracteristici tehnice care il fac atat de util: are puterea de 1000 W, are un capac rabatabil cu sistem de blocare, este fabricat din otel inoxidabil, in partea de sus are 2 indicatoare luminoase, iar manerul ‘rece’ este usor de folosit. Sandwich-ul pe care-l introduceti in aparat poate avea grosimi diverse, aparatul adaptandu-se in orice situatie.

baltesanwich-model55

Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste depozitarea sa, acesta avand o forma compacta si fiind dotat cu spatiu de depozitare a cablului. Dimensiunile sale sunt 281 x 310 x 94 mm si are greutatea de 2.4 kg. Alte detalii pe care merita sa le stiti despre Breville Panini VST025X-01 sunt urmatoarele: are o combinatie de culori placuta – negru cu inox, are sistem anti-alunecare, iar placile sunt antiaderente.

Linkuri sponsorizate