Scaune auto copii isofix care ofera siguranta si confort

De fiecare data cand va plimbati copiii cu masina trebuie sa le oferiti un confort optim si bineinteles siguranta necesara in orice clipa. Cea mai buna masura in acest sens este sa folositi scaunele auto pentru copii care se pun pe bancheta din spate.

Exista mai multe tipuri de scaune auto, insa cele cu sistem de prindere isofix sunt cele mai sigure si bineinteles cele mai vandute. Magazinele nichiduta si emag au sute de oferte de articole din aceasta categorie, fiind grupate dupa mai multe caracteristici precum: brand, accesorii de siguranta, pret, grupe de greutate si de varsta.

scaune auto copii isofix

Scaune auto copii isofix

In imaginile urmatoare puteti observa cateva dintre cele mai vandute scaune auto pentru copii cu isofix, care apartin unor brand-uri precum: Kiwy, Caretero, Maxi Cosi, Coletto, Graco, Cybex si altele la fel de populare.

Scaune auto copii cu isofix >> detalii oferte emag

Amintim unele accesorii esentiale si dotari de baza ale acestora: protectie cap, cu sau fara cotiere, baza scaun auto, parasolar, unele sunt dotate cu perna frontala eficienta in cazul socurilor, perna de gat si protectie cu ajutorul centurilor de siguranta in 5 sau 3 puncte.

scaune auto copii cu isofix ieftine

Scaune auto copii cu isofix ieftine

De asemenea atunci cand achizitionati un scaun, in afara de pret si particularitatile pe care le-am specificat anterior, mai trebuie sa tineti cont de grupele de greutate si de varsta pentru care sunt destinate.

Scaune auto copii >> cele mai vandute modele cu sistem isofix

Daca vrem sa tinem cont de grutate atunci amintim grupele urmatoare: 0+ (0 – 13 kg), 0-1 (0 – 18 kg), 0-1-2 (0 – 25 kg), 1 (9 – 25 kg), 1-2-3 (9 – 36 kg) si 2-3 (15 – 36 kg). Dupa varsta avem intervalul 0+ luni pana la 12 ani.

Linkuri sponsorizate