Sisteme de monitorizare bebelusi – noi oferte de baby monitor

Daca sunteti proaspeti parinti atunci cu siguranta ati auzit ca exista pe piata niste sisteme de monitorizare pentru bebelusi menite sa vegheze asupra sigurantei copiilor dumneavoastra. Acestea sunt destinate folosirii in camera copilului atunci cand acesta se afla singur in patut.

Exista doua tipuri de astfel de sisteme de monitorizare si anume: interfoane si videointerfoane. Acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de baby monitors in engleza. La noi in tara sunt numeroase magazine care comercializeaza astfel de articole insa cele mai cunoscute sunt: emag, bebebliss si nichiduta.

Aveti posibilitatea de a alege intre o sumedenie de marci si tipuri de produse de acest gen care au diverse caracteristici si functionalitati destul de avansate. Amintim cateva nume de brand-uri renumite din acest domeniu: Weewell, Chipolino, Luvion, Motorola, Samsung, Babymoov, Angelcare sau Chicco. Raza de actiune la majoritatea se situeaza undeva intre 100 si 500 m.

Sisteme de monitorizare bebelusi >> detalii oferte emag

Pentru a vedea caracteristicile si preturile tuturor produselor va invitam sa intrati in magazinul emag.

sisteme de monitorizare bebelusi

Sisteme de monitorizare bebelusi

In imaginile urmatoare va mai prezentam o parte din colectiile de interfoane si videofoane de pe bebebliss si nichiduta care sunt la mare cautare in randul parintilor.

interfoane bebelusi

Interfoane bebelusi

videofoane bebelusi

Videofoane bebelusi

sisteme baby monitor

Sisteme baby monitor

Linkuri sponsorizate