Top aparate de aer conditionat 2018 echipate cu inverter

Si in anul 2018 temperaturile ridicate isi vor face simtita prezenta, iar dumneavoastra trebuie sa va pregatiti din timp pentru acest lucru. Am decis ca in acest articol sa facem un top cu cele mai bune aparate de aer conditionat din acest an.

In acest top am tinut cont atat de caracteristicile tehnice, cat si de cele legate de pret sau numar de reviewuri din partea clientilor emag.

In primul rand dupa pret putem avea aparate care costa intre 1000-2000 lei, 2000-4000 lei (cele mai multe), 4000-5000 lei si uneori chiar mai mult de 5000 lei.

btnac1

Brandurile care au reusit sa se impuna si in topul 2018 sunt urmatoarele: Star-Light, Samsung, Vortex, Daikin, Whirlpool, Vivax, Carrier, Zantia sau Mitsubishi Electric.

Lista noastra va cuprinde in special produse tip standard cu montare pe perete, dar veti putea vedea si in alte articole publicate aparate cu montare pe podea sau plafon de tip portabil sau multi-split.

top aparate aer conditionat 2017

Top aparate aer conditionat 2018

Dupa cum bine se stie un aparat de aer conditionat trebuie sa faca fata unor anumite suprafete de incaperi, la fel si din punct de vedere al capacitatii generale de care o are. Astfel suprafata acoperita poate fi: pana la 25 mp (in cele mai multe cazuri), intre 26-40 mp, 41-80 mp si peste 80 mp. Daca vorbim de capacitate credem ca cele mai intalnite si pe care vi le recomandam sunt: de 9000 BTU, 12000 BTU (cele mai populare), 18000 BTU si 24000 BTU (pentru spatii medii si mari).

Recomandarile noastre sunt facute tinand cont de anumite caracteristici speciale cum sunt: clasa de eficienta energetica, nivelul de zgomot al unitatii interne, tipurile de filtre din dotare si mai ales de functiile avansate cu care sunt echipate.

 

Topul nostru contine urmatoarele 6 aparate de aer conditionat care acopera, credem noi, cele mai multe cerinte si pretentii ale cumparatorilor.

Star-Light ACM-12BIN

Prima recomandare din topul nostru face referire la unul dintre cele mai populare si bine vandute aparate de aer conditionat din acest an. Daca ne uitam cu atentie la caracteristicile tehnice de pe emag, putem observa ca sta foarte bine la urmatoarele capitole: are peste 135 de reviewuri, capacitatea sa de 12000 BTU face fata cu brio unor suprafete de pana la 23 mp, consumul de energie este redus avand eficienta energetica la racire de tipul A++, si este dotat cu compresor rotativ cu tehnologie inverter.

buton-sadeth-12

Alte elemente tehnice  pe care trebuie sa le mentionam, sunt: are kit de instalare inclus, debitul de aer al unitatii interne este de 520 mc/h, dimensiunile unitatii interne sunt 790 x 195 x 275 mm si greutatea de 7.2 kg. Functiile de climatizare de baza sunt: racire, incalzire si ventilatie, iar cele speciale sunt: autodiagnosticare, auto restart, Follow me, timer si detectare pierdere agent frigorific.

star-light acm-12bin aparat de aer conditionat

Star-Light ACM-12BIN aparat de aer conditionat

 

Samsung AR12KSFHBWKNZE

Samsung ne surprinde si de aceasta data cu un model de aparat de aer conditionat cu o capacitate de 12000 BTU si clasa de eficienta energetica tip A++.

buton-sadeth-12

Enumeram pe scurt principalele caracteristici pentru care acest model se numara printre cele mai vandute din categoria sa: are acumulate deja peste 20 de reviewuri din partea clientilor emag, garantia inclusa este de 24 luni, este echipat cu filtru HD antibacterian, are un design compact si modern, functia Fast cool si auto restart.

samsung ar12ksfhbwknze aparat de aer conditionat

Samsung AR12KSFHBWKNZE aparat de aer conditionat

 

Star-Light ACM-09BIN

Avantaje si caracteristici tehnice: are peste de 30de reviewuri, se monteaza pe perete, are capacitatea de 9000 BTU, poate fi folosit pentru spatii de pana la 18 mp, are inverter si kit de instalare inclus.

buton-sadeth-12

Pe langa faptul ca este foarte usor, avand doar 6.3 kg, se mai poate lauda cu functii de top precum turbo, auto restart, sleep, timer, detectare pierdere agent frigorific, precum si cele 4 functii de climatizare de baza – racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare.

star-light acm-09bin aparat de aer conditionat

Star-Light ACM-09BIN aparat de aer conditionat

 

Vortex VAC-A24A1D

Destinat unor suprafete relativ mari de pana la 55 mp si cu o capacitate de 24000 BTU, acest model este destinat atat incaperilor rezidentiale cat si celor comerciale. Este dotat cu compresor rotativ, are kit de instalare inclus, unitatea interna are dimensiunile 109.5 cm x 31.2 cm x 21.5 cm si greutate de 15 kg.

buton-sadeth-12

Un aparat cu asemenea caracteristici trebuie sa fie completat si de o serie de functii la fel de performante, precum: turbo, sleep, timer, autoclean si auto restart.

vortex vac-a24a1d aparat de aer conditionat

Vortex VAC-A24A1D aparat de aer conditionat

 

Daikin FTXB25C-RXB25C

Incepem cu specificatiile de baza: potrivit camerelor cu suprafete de pana la 25 mp, capacitatea generala este de 9000 BTU, are o eficienta energetica buna de tip A++, este dotat cu filtru fotocatalitic, compresorul este rotativ si are inverter.

buton-sadeth-12

Va prezentam succind functiile de baza si cele speciale: dezumidificare, ventilatie, incalzire, racire, mod confort, mod putere, silentios si programator zilnic.

daikin ftxb25c-rxb25c aparat de aer conditionat

Daikin FTXB25C-RXB25C aparat de aer conditionat

 

Whirlpool SPIW 418 Inverter

Brandul Whirlpool ne impresioneaza si de aceasta data printr-un aparat extrem de complex cu capacitatea de 18000 BTU folosit in special pentru suprafete de pana la 40 mp. Filtrele cu care este dotat sunt de ultima generatie: HD, hepa si catechin. Bineinteles ca avem un compresor rotativ cu tehnologia pe baza de inverter.

buton-sadeth-12

Cele mai importante caracteristici al acestuia sunt legate de functiile speciale pe care le poate indeplini, si anume: al 6lea simt, autocuratare, timer, arround u, 4D air inlet, jet si auto restart. Designul ultramodern al unitatii interne este construit pe dimensiunile 1002 x 315 x 238 mm si greutatea de 12.5 kg.

whirlpool spiw 418 inverter aparat de aer conditionat

Whirlpool SPIW 418 Inverter aparat de aer conditionat

 

Speram ca dupa ce ati urmarit aceste recomandari sa aveti o idee mult mai clara despre cum sa alegeti cel mai bun aparat de aer conditionat pentru dumneavoastra.

btnac2

Nu uitati sa va abonati la newsletterul nostru pentru a primi periodic noutati si recomandari legate de produsele de climatizare nou aparute.

Linkuri sponsorizate