Tricicleta copii Coccolle Modi 6 in 1 – disponibila in 5 nuante

Pentru parinti unele dintre cele mai importante etape din viata copiilor sunt cele pentru dezvoltarea abilitatilor motorii. Un carucior este destul de confortabil, insa ce ati spune daca copilul dumneavoastra se poate bucura de siguranta si confort alaturi de o tricicleta de la Coccolle modelul Modi 6 in 1?

Acest dispozitiv folosit pentru transportul copiilor este unul cu un design modern, original si cu posibilitati multiple de asamblare si functionare. Practic Coccolle Modi 6 in 1 poate fi utilizata atat ca tricicleta cat si ca un carucior – tricicleta. Intervalul de varsta pentru care este destinata se incadreaza undeva de la 8 la 48 luni.

Magazinele in care veti putea gasi acest articol pentru copii sunt: nichiduta si emag. In ambele cazuri veti gasi disponibile 5 nuante de culori: purple, beige, blue, green si red. In romaneste ar veni: mov, bej, albastru, verde si rosu. Dintr-un motiv anume se poate observa ca varianta purple (mov) este cea mai cumparata, dar daca stam sa ne gandim fiecare client are gusturile sale in materie de culori.

tricicleta copii coccolle modi 6 in 1

Tricicleta copii Coccolle Modi 6 in 1

In imaginile de mai jos se pot observa modurile de folosire ale tricicletei in functie de varsta: atat pe post de carucior, iar mai tarziu ca si tricicleta. Plimbarile prin parc alaturi de copiii dumneavoastra vor fi mult mai placute si interesante.

Tricicleta Coccolle Modi 6 in 1 >> descopera toate culorile

Dupa cum se poate vedea in imagini, tricicleta pentru copii Coccolle Modi 6 in 1 are 6 moduri de functionare in functie de varsta copilului.

etape folosire tricicleta coccolle

Etape folosire tricicleta Coccolle

Exista cateva caracteristici esentiale ale acestui produs care il fac atat de iubit si de popular in randul parintilor. O parte dintre acestea ar fi: cadrul metalic foarte rezistent, pedala de pe roata din fata care se poate bloca daca copilul este prea mic sa pedaleze, maner telescopic, copertina generoasa cu parasolar detasabil, roti din cauciuc si centuri de siguranta cu fixarea in 3 puncte.

coccolle modi 6 in 1

Coccolle Modi 6 in 1

Dupa cum se poate observa si in imaginile anterioare scaunul este reversibil, putandu-se roti la 180 grade, ceea ce constituie un avantaj major daca vreti sa tineti cont de varsta copilului atunci cand il plimbati.

Triciclete copii Coccolle Modi 6 in 1 >> detalii oferte emag

Alte particularitati de luat in seama sunt: prezenta unui far si a unei jucarii muzicale pe ghidonul tricicletei, suportul pentru picioare util mai ales in cazul in care copilul are o varsta mai frageda, locul de depozitare asemanator cu cel al unui carucior si bineinteles posibilitatea de a pedala liber, functie utila in cazul copiilor mai maricei.

Linkuri sponsorizate