Valize Samsonite concepute pentru a calatori cu stil

Daca va place sa mergeti des in excursii atunci aveti nevoie de niste valize care sa arate bine ca design, sa fie practice, dar sa fie rezistente si fiabile in acelasi timp. Brand-ul Samsonite face parte din brand-urile de top din industria valizelor, putand fi gasit si in Romania.

In cadrul magazinului online emag aveti ocazia sa descoperiti numeroase produse din aceasta categorie care sa fie ieftine si sa aiba diverse marimi de la cele mai mari pana la cele mai mici sau medii. Preturile sunt accesibile, iar ofertele destul de variate.

Valize Samsonite >> detalii si preturi

Modelele cele mai populare de la Samsonite sunt: Spinner American Tourister si Bright Lite Spinner. Ambele pot fi gasite in diverse marimi si culori precum: verde, argintiu, roz, negru, albastru, portocaliu, rosu si cu imprimeuri originale. Materialele din care sunt confectionate sunt de o calitate exceptionala, printre care amintim: ABS, poliester, nylon, policarbonat sau PC.

valize samsonite

Valize Samsonite

Valizele de la Samsonite pe care le gasiti de vanzare pe emag au caracteristici importante care le scoate in evidenta in fata altor produse similare care apartin altor marci si care au aceeasi capacitate si greutate.

Valize Samsonite >> cele mai cautate modele

Amintim cateva dintre particularitatile reprezentative ale acestor tipuri de articole: au maner extensibil cu buton de blocare, au sistem de inchidere cu cifru in cele mai multe cazuri, pot fi echipate cu 2 sau 4 roti multidirectionale, mai au cate un maner in partea superioara respectiv lateral, unele au incuietoare tip lacat cu combinatie de 3 cifre, iar hainele si continutul acestora se pot fixa cu ajutorul bretelelor in forma de X pe interior.

Linkuri sponsorizate